Gemeente Staphorst gaat contract aan met Taxi Centrale Zwolle

Vanaf 1 augustus: nieuwe vervoerder Mijn Taxi Op Maat

Taxi Centrale Zwolle gaat vanaf 1 augustus het leerlingenvervoer, jeugdvervoer en wmo-vervoer uitvoeren. De gemeente Staphorst is een contract met de vervoerder aangegaan voor drie jaar met mogelijkheden om de looptijd te verlengen.

Inwoners die gebruik maken van het vervoer, worden persoonlijk ge´nformeerd over de veranderingen. Gebruikers van het wmo-vervoer kunnen binnenkort een informatiepakket verwachten. Dit informatiepakket bevat een nieuwe vervoerspas, de nieuwe spelregels en informatie over boeken en betalen. Het leerlingenvervoer start wat later vanwege de zomervakanties. In de laatste weken van de vakantie zullen de chauffeurs kennis komen maken met de leerlingen die gebruik maken van het leerlingenvervoer.

Mogelijk kunnen gebruikers bij de overgang naar de nieuwe vervoerder enige hinder ondervinden. De gemeente Staphorst doet samen met de vervoerder haar best om dit te voorkomen. Mochten er opmerkingen of klachten zijn dan kan er contact worden gezocht met het OVB. Deze onafhankelijke partij is vanaf 1 augustus te bereiken via 0800 - 277 72 77.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 06.07.19 | 12.59 UUR


advertentie