Werkgebied voor buitendienstmedewerkers vergroot

Gemeente neemt groenonderhoud Rouveen in beheer

Het groenonderhoud in de woonkern van Rouveen en de begraafplaatsen van Rouveen en Staphorst is vanaf februari 2019 voor twee jaar in eigen beheer van de gemeentelijke buitendienst. Het werkgebied van de buitendienst wordt daarmee vergroot. Met dit werkpakket krijgt de buitendienst gelegenheid om zich verder door te ontwikkelen en een completer werkpakket uit te voeren. De inzet van medewerkers wordt hierdoor efficiënter.

Wethouder Bert Krale bracht woensdag 6 maart een bezoek aan de buitendienst in Rouveen. “Het is een mooie stap dat we met onze eigen medewerkers het groenonderhoud kunnen verzorgen. Onze medewerkers hebben groene vingers en zijn blij dat ze dit werk voor de gemeenschap mogen doen. Daarnaast zijn medewerkers hierdoor zichtbaar(der) in het dorp en fungeren als de ogen en oren van de gemeenschap.”

Voor de medewerkers is in Rouveen een verrijdbare schaftkeet geplaatst.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 09.03.19 | 15.19 UUR


advertentie