Informatieavond op 18 oktober 2017

Denk mee over het groen in de gemeente Staphorst

Hoe wilt u dat het groen in de gemeente Staphorst wordt ingericht? Welke functies van het openbaar groen vindt u belangrijk? Over dit soort vragen wilt de gemeente graag met u van gedachten wisselen op de informatieavond van 18 oktober. "Zodat er een visie gevormd kan worden op het groenbeleidsplan 2018-2030 van de gemeente Staphorst."

Informatieavond
Een groenbeleidsplan is leidend voor de inrichting en het beheer van groen in de openbare ruimte. Het huidige beleidsplan is ruim twaalf jaar geleden opgesteld en liep in 2015 af.

Op de informatieavond van woensdag 18 oktober nodigt de gemeente u van 20.00 tot 22.00 uur uit op het gemeentehuis om te praten over de ontwikkeling van het nieuwe groenbeleidsplan. Er wordt een presentatie gegeven en er is genoeg ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen. U bent van harte welkom.

Enquête
Wilt u (liever) digitaal uw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het groenbeleidsplan? Vul de online vragenlijst in via www.staphorst.nl/enquete. Reageren is anoniem en kan tot uiterlijk 26 oktober.

Meer weten?
Voor meer informatie over de bijeenkomst en ontwikkeling van het groenbeleidsplan 2018-2030 kunt u contact opnemen met Bob Boer, beleidsmedewerker groen, via e-mailadres jb.boer@staphorst.nl.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.10.17 | 08.00 UUR