DeDiek.nl - De digitale krant van Staphorst
Woensdag 22.09.21 | 10.25 uur
 

Luchtballonnen kiezen luchtruim op 10 september

Balloonfair Staphorst zet regionale aanpak in de steigers

In 2020 heeft de Balloonfair Staphorst geen derde editie laten plaatsvinden. Voor dit jaar wil de organisatie de Balloonfair 2021 door laten gaan, maar wel anders dan voorheen. Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 september. Dit jaar kiest de organisatie om een beperktere, regionale aanpak te hanteren.

Vanuit omliggende plaatsen kan er een ticket geboekt worden naar de gewenste locatie. Die avond zullen er 35 luchtballonnen de lucht in gaan vanaf zeven locaties.

"De editie van 2021 wordt 'anders dan anders' en ook ingeperkt, maar kunnen we wel voor iedereen die onvergetelijke ervaring verzorgen!" Dat meldt Balloonfair Staphorst.

Vanuit verschillende sportcomplexen uit de regio zullen de ballonnen hun intrede in het luchtruim doen. Dit zijn SV Dalfsen, MSC Meppel, Olympia'28 Hasselt, VV Staphorst, SC Genemuiden en USV Nieuwleusen.

"Met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt dat het op deze wijze gehouden kon worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit keer geen groot evenement plaatsvinden met hapjes en drankjes. Wel kan er in de plaatselijke kantine, onder de geldende regels, het een en ander geconsumeerd worden."

Aankoop van tickets via: www.balloonfair-staphorst.nl
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 26.07.21 | 10.33 UUR

Home | Mail | Copyright © 2021

Toon desktop versie