DeDiek.nl - De digitale krant van Staphorst
Woensdag 22.09.21 | 10.25 uur
 

IJsselland verantwoordelijk voor crisisbeheersing en rampenbestrijding

Brandweer IJsselland bedankt werkgevers

Van alle brandweermannen en –vrouwen in het gebied van Veiligheidsregio IJsselland zijn er ruim 800 vrijwilliger. Deze vrijwilligers rukken in 90% van de gevallen als eerste uit als zij een melding krijgen. Zij voeren deze taak uit naast hun reguliere baan en dat vereist veel flexibiliteit van de werkgever. Brandweer IJsselland wil daarom deze werkgevers bedanken.

"Dankzij hun bereidheid en steun kunnen wij dag en nacht klaarstaan voor hulpvragen van onze burgers. Wij mogen op deze werknemers rekenen, zodat wij onze taak kunnen uitvoeren."

Gevelbordje
Werkgevers in de regio ontvangen daarom een gevelbordje van Brandweer IJsselland. Met dit gevelbordje kunnen zij laten zien dat ze samen met hun werknemer bijdragen aan de veiligheid in de samenleving. Zo werken we samen aan een (brand)veilige omgeving. "Wij hopen dat we op hun steun mogen blijven rekenen, voor nu en in de toekomst."

Veiligheidsregio IJsselland
Veiligheidsregio IJsselland is verantwoordelijk voor crisisbeheersing en rampenbestrijding in de regio IJsselland. Deze wordt gevormd door de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Binnen de veiligheidsregio werken brandweer, politie, GHOR, gemeenten en ketenpartners (bv. Waterschappen, nutsbedrijven) nauw samen om inwoners beter te beschermen tegen de risico’s van branden, rampen en crises.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 24.12.19 | 06.20 UUR

Home | Mail | Copyright © 2021

Toon desktop versie