Woensdag 21.08.19 | 16.23 uur

Bent u inwoner, consument of ondernemer?

Denk mee over het centrum van Staphorst

Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen (OSR) wil samen met de gemeente Staphorst in beeld brengen welke wensen en behoeften ondernemers inwoners en consumenten hebben voor het centrum van Staphorst. Deze wensen en behoeften worden meegenomen in de aanloop naar een nieuwe detailhandelsvisie en uiteindelijke centrumvisie van de gemeente Staphorst.

Bent u inwoner, consument of ondernemer en komt u geregeld in de kern van Staphorst? Of hebt u ideeŽn die, indien gerealiseerd, er voor zorgen dat u vaker in de kern van Staphorst zou willen komen? De OSR en de gemeente Staphorst nodigen u van harte uit om hier op dinsdagavond 14 mei over mee te praten.

Stadtego
U wordt uitgedaagd om actief deel te nemen en uw stem te laten horen. U gaat met elkaar in gesprek aan de hand van de interactieve werkvorm Stadtego. Stadtego is een werkvorm die ondernemers, inwoners, de gemeente en andere betrokkenen helpt om op interactieve en gelijkwaardige wijze samen te werken aan toekomstbestendige binnensteden danwel dorpskernen. De aanpak gebruikt serious gaming technieken om complexe vraagstukken voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken, ongeacht kennis of achtergrond. Ieders mening is belangrijk en telt even zwaar mee. Dus kom maar op met uw creativiteit: dit is het moment om uw visie op het centrum van Staphorst te delen!

Het programma ziet er op dinsdagavond 14 mei als volgt uit:
20.00 Inloop
20.15 Opening
20.30 Ronde 1
21.30 Ronde 2
22.30 Afsluiting

De bijeenkomst vind plaats in Hotel Waanders, Rijksweg 12, 7951 DH Staphorst.

Meedoen?
Aanmelden kan tot en met 10 mei via Mirande Kremers, beleidsadviseur fysieke leefomgeving, via m.kremers@staphorst.nl of telefonisch via 0522- 747 136. Wanneer u zich per mail aanmeldt, graag het aantal personen ook doorgeven. Let op: de mogelijkheid tot deelname is beperkt. Er zijn 50 plekken aan tafel beschikbaar. Bij voldoende interesse volgt er mogelijk een tweede avond.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 04.05.19 | 11.21 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 13°
Meer weer...
Morgen:
25° | 14°


AGENDA

POLL

  • Pubers en Beeldschermen! - Hoeveel schermgebruik is normaal?
 Gewoon laten gaan...
 1 tot 2 uur per dag, maar huiswerk eerst!
 Niet tijdens verjaardagen, praat gezellig mee!
 Overdag prima, maar niet na het avondeten!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
0.76556 s