Vrijdag 21.02.20 | 12.12 uur

Warm welkom voor oude bekende van de vereniging

Frank Wolters nieuwe pupillencoördinator Sc Rouveen

Frank Wolters nieuwe pupillencoördinator Sc Rouveen

Frank Wolters nieuwe pupillencoördinator Sc Rouveen© HaHo Productions

Nadat René Kok had gegeven om na dit seizoen te stoppen als pupillencoördinator bij de SC Rouveen is de Technische Commissie (TC) op zoek gegaan naar een opvolger. Frank Wolters zal vanaf het seizoen 2019/2020 bovenstaande functie gaan bekleden. Dat heeft de TC deze week bekend gemaakt.

Frank is geen onbekende binnen de vereniging, wanneer je praat over activiteiten binnen het jeugdgebeuren.

Hij heeft in de afgelopen jaren diverse functies bekleed als trainer/leider bij de J011-2, JO11-3, JO15-1 en JO15-2. Daarnaast heeft hij de organisatie van de laatste drie edities van het RIJS-toernooi op zijn cv staan. Ook de organisatie van het schoolvoetbal binnen de Gemeente Staphorst is nu voor de tweede keer in handen van hem. Eveneens ligt de organisatie van het “kabouter”-voetbal dit seizoen in de handen van deze “overall-kids”-specialist.

Als pupillencoördinator zal zijn spelerservaring goed van pas komen. Frank is begonnen bij de vereniging als F-pupil en speelt nu in de selectie van de SC Rouveen.

Dat sport bij Frank hoog in het vaandel staat moge inmiddels duidelijk zijn. Nog duidelijker wordt dit wanneer ook zijn opleiding hierop aansluit. Hij volgt de opleiding HBO Sportkunde. Veel afgestudeerde sportkunde studenten starten in een baan op het vlak van sportbeleid of sportmanagement. Maar ook functies als programma manager sportstimulering bij sportorganisaties of adviseur sportbeleid bij de overheid.

Frank bruist op dit moment al van de ideeën voor de invulling van zijn werkzaamheden binnen de club, maar eer deze openbaar gemaakt zullen worden zal hij hier eerst nog even met het bestuur van gedachten wisselen. Een van de doelen is het zorgen voor meer gediplomeerde trainers bij de club om de doorstroom naar een kwalitatief goede selectie in de toekomst te waarborgen.

Als laatste geeft Frank aan nu al erg uit te kijken naar zijn nieuwe functie binnen de SC Rouveen.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 12.03.19 | 11.00 UUR


advertentie

Vandaag:
10° | 6°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°


AGENDA

POLL

  • Negatieve spaarrente: wat gaat u doen?
 Van de bank halen en thuis bewaren?
 Naar een andere bank overstappen?
 Ons huis duurzamer maken?
 Niets!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
0.82227 s