Maandag 18.02.19 | 12.53 uur

Online inschrijven op Triathlonstaphorst.nl

Triathlon Staphorst 2019 op zaterdag 25 mei

In navolging van de afgelopen twee geslaagde edities, wordt er ook dit jaar weer een triathlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 25 mei 2019. De afstanden zijn net als vorig jaar een 1/8e triathlon (500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.

Ook dit jaar is het epicentrum zwembad de Broene Ďeugte, hier is de wisselzone en de start en finish. Zowel het zwem-, loop- als fietsparcours blijft identiek aan voorgaande jaren.

Qua prijzenschema worden er een 2-tal leeftijdscategorieŽn per individuele afstand gehanteerd, namelijk t/m 39 jaar en 40 jaar en ouder. Zowel voor de dames als de heren. Daarbij wordt per afstand de snelste zwemmer, fietser en loper gehuldigd, dit als extra stimulans voor de estafette teams. Verder ligt er een mooie prijs per individuele afstand klaar voor de snelste dame en heer uit Staphorst.

De inschrijving is alweer een tijdje geopend en ongeveer de helft van de beschikbare startbewijzen zijn al vergeven. Inschrijven kan t/m uiterlijk 1 mei 2019, latere inschrijvingen worden niet meer toegelaten. Het advies is echter om niet meer te lang te wachten met inschrijven, want vol = vol!

Inschrijven kan op www.triathlonstaphorst.nl

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 01.02.19 | 11.22 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 0°
Meer weer...
Morgen:
10° | 0°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.14354 s