Maandag 18.02.19 | 12.53 uur

Diever, Nieuwleusen en Rouveen

Chr. Mannenkoor Staphorst geeft drie Kerstconcerten

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst maakt zich op voor een drietal kerstconcerten in de regio. De eerste vindt zaterdagavond 15 december plaats in de Kruiskerk in Diever. Op vrijdag 21 december volgt er een concert in De Voorhof in Nieuwleusen en de serie wordt een dag later afgesloten met een optreden in De Levensbron te Rouveen. Tijdens alle drie de avonden is er een gevarieerd programma met volop ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen.

Diever
In de Kruiskerk in Diever wordt zaterdag 15 december een kerstsamenzangavond georganiseerd voor iedereen die van zingen en koormuziek houdt. De avond begint om 19.30 uur. De opening en sluiting wordt verzorgd door dominee B. van Werven. Van 2009 tot 2013 was hij jeugdwerker in Rouveen. Het Christelijk Mannenkoor Staphorst, onder leiding van Peter Bos, zal deze avond een centrale rol vervullen. Verder werken mee: Annemieke van Dijken (saxofoon), Irene van Dijken (klarinet) en de Staphorster organist Christian Mussche.

Nieuwleusen
Vrijdagavond 21 december geeft het Christelijk Mannenkoor Staphorst het jaarlijkse kerstconcert in De Voorhof te Nieuwleusen. Hier werken Johan Bredewout en Evan Bogerd mee. Ze bespelen respectievelijk de piano en het orgel. In Nieuwleusen is ook de bariton Gert Pannekoek van de partij. Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er samenzang van kerstliederen.

Rouveen
Zaterdag 22 december, om 19.30 uur, volgt het slotconcert in De Levensbron in Rouveen. Ook dan is er vooraf ťn tijdens het programma samenzang van kerstliederen. In Rouveen werkt de fluitiste Marjolein de Wit mee. Johan Bredewout bespeelt de vleugel en Martin Zonnenberg begeleidt het koor en de samenzang op het orgel.

De koor- en samenzang zal tijdens de concerten worden afgewisseld met instrumentale intermezzoís van de begeleidende musici. De entree is 7,50 euro; voor kinderen tot 12 jaar 2,50 euro.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 01.12.18 | 07.09 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 0°
Meer weer...
Morgen:
10° | 0°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.15005 s