Vrijdag 21.02.20 | 12.12 uur

Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o

Voorzittershamer voor Clarien Cornelisse

Voorzittershamer voor Clarien Cornelisse

Voorzittershamer voor Clarien Cornelisse© Clarien Cornelisse

De heer Jan Vos heeft na 15 jaar afscheid genomen als voorzitter van Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o. Clarien Cornelisse is namens het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter. Cornelisse vindt het een hele uitdaging om iemand op te volgen, die zo lang voorzitter is geweest en dit met grote deskundigheid en betrokkenheid al die jaren heeft gedaan.

De natuur heeft altijd de grote interesse gehad van Cornelisse. "Niet alleen omdat de natuur schitterend mooi is, maar ook vanwege haar kracht en volmaaktheid. Alles heeft een reden en niks wordt verspild. Omdat de natuur onder grote druk staat, is het hard nodig dat vele mensen zich inzetten om haar goed te beschermen en te versterken. Het mooie is dat de natuur een enorm herstelvermogen heeft."

Cornelisse stelt, wanneer wij een ‘zetje’ geven, dan werkt de natuur zelf mee aan haar herstel.
Cornelisse verheugt zich erop om samen met de 700 leden van de vereniging verder te werken aan het inventariseren en beschermen van de natuur. Daarbij zijn de werkgroepen van groot belang, want daar is veel kennis aanwezig, maar ze hebben ook versterking nodig. Ook de Jeugdwerkgroep “Weer of geen weer” doet regelmatig mee aan allerlei activiteiten. Tezamen met de andere vrijwilligers, zonder wie er helemaal geen vereniging mogelijk zou zijn.

Cornelisse hoopt veel van deze vrijwilligers te ontmoeten op de ledencontactvergaderingen, die elke eerste maandag van de maand worden gehouden. Ook zijn niet-leden altijd welkom. Informatie is te vinden op www.natuurbeschermingsvereniging.nl

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 11.09.18 | 08.51 UUR
Vandaag:
10° | 6°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°


AGENDA

POLL

  • Negatieve spaarrente: wat gaat u doen?
 Van de bank halen en thuis bewaren?
 Naar een andere bank overstappen?
 Ons huis duurzamer maken?
 Niets!

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
0.80778 s