Donderdag 18.10.18 | 10.30 uur

Hulpdiensten met spoed ter plaatse

Gewonden bij ongeval op kruising van De Lichtmis

Gewonden bij ongeval op kruising van De Lichtmis

Gewonden bij ongeval op kruising van De Lichtmis© Henry Wallinga

Op de kruising van de N377 met de Oude Rijksweg, nabij De Lichtmis heeft woensdag 14 februari 2018, in de namiddag. een aanrijding plaatsgevonden. Bij het ongeval raakten drie personen gewond. Zij zijn allen per ambulance naar het Isala ziekenhuis overgebracht. De verwondingen zijn op het moment van het schrijven van dit nieuwsbericht nog niet bekend.

Het ongeval ontstond toen de zwarte Volkswagen Golf, met daarin twee personen, vanuit Hasselt op de N377 linksaf richting de Oude Rijksweg wilde rijden. Door een nog onbekende oorzaak kwam op datzelfde moment vanuit tegenovergestelde richting een grijze Hyundai Accent met daarin vier personen. Ondanks dat de kruising is voorzien van verkeerslichten ontstond er toch een aanrijding.

De brandweer van Staphorst kwam in actie om de inzittenden van de grijze auto te bevrijden. Met hydraulisch redgereedschap werd extra ruimte gemaakt om de slachtoffers uit de auto te krijgen. Naast de Rapid Responder kwamen drie ambulances ter plekke voor het overbrengen van de gewonden. Het ongeval veroorzaakte een flinke vertraging op de drukke kruising. Medewerkers van Rijkswaterstaat en Provincie Overijssel regelden samen met politieagenten het verkeer.

Bergingsbedrijf Hooikammer kon, na een onderzoek van de Verkeersongevallendienst, de twee voertuigen van de kruising takelen en afvoeren.Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 14.02.18 | 22.39 UUR


advertentie

Vandaag:
16° | 5°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
1.41229 s