Maandag 18.02.19 | 12.53 uur

Sport en maatschappelijke initiatieven

Verkiezing Overijsselse amateur sportclub van start

Welke sportvereniging is de meest maatschappelijk betrokken club van Overijssel. Vanaf 8 februari 2018 kunnen Overijsselse amateurclubs zich inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing Amateurclub van het jaar. Hiermee willen de provincie Overijssel en Sportservice Overijssel het belang van sport voor de samenleving onderstrepen.

Een leven lang bewegen
De jury, onder leiding van Hack Goettsch (directeur Sportservice Overijssel), gaat ook dit jaar weer op zoek naar de meest maatschappelijk betrokken sportvereniging van Overijssel. De bekendmaking vindt plaats op 5 maart tijdens de Overijsselse Sportverkiezingen in Theater ZINiN in Nijverdal. De winnende club ontvangt een cheque van duizend euro uit handen van gedeputeerde Bert Boerman, verantwoordelijk voor sociale kwaliteit/sport in Overijssel. Juist betrokken sportclubs spelen een belangrijke rol in het bereiken van de ambitie van de provincie Overijssel voor 'een leven lang bewegen'.

Sport en maatschappelijke initiatieven
Om deel te kunnen nemen aan deze verkiezing, moeten amateurclubs aan de volgende criteria voldoen: de sportclub is vanzelfsprekend in Overijssel gevestigd. Naast het reguliere sportaanbod biedt de club nevenactiviteiten en werkt samen met maatschappelijke organisaties of neemt deel aan maatschappelijke initiatieven. Heeft de club daarnaast aandacht voor vernieuwing in het sportaanbod, dan is de kans steeds groter dat de ogen van de jury geÔnteresseerd gaan glimmen. De top drie wordt met VIP bussen opgehaald bij hun sportclub om de Overijsselse Sportverkiezingen bij te wonen.

Aanmelden
Inschrijven kan tot maandag 19 februari 2018 via de website www.rtvoost.nl/sportverkiezing

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 12.02.18 | 14.15 UUR
Vandaag:
11° | 0°
Meer weer...
Morgen:
10° | 0°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.27147 s