Maandag 18.02.19 | 12.53 uur

'Energieneutraal Verbouwen' voor huiseigenaren en bouwbedrijven

Workshop Energieneutraal verbouwen krijgt vervolg

Zoín zeventig huiseigenaren deden dinsdagavond 12 december mee aan de workshop Energieneutraal Verbouwen. Hiermee was het een goed bezochte eerste bijeenkomst die in februari een vervolgt krijgt. Ook nieuwe belangstellenden kunnen instappen in het traject. Voor hen wordt op 30 januari een workshop georganiseerd.

De aanwezigen krijgen o.a. informatie over de mogelijkheden om het energieverbruik te verlagen en duurzame energie op te wekken.

Toekomstbestendig
Veel woningeigenaren denken na over hoe zij hun woning toekomstbestendig kunnen maken. Sommige woningeigenaren staan nog aan het begin en oriŽnteren zich. Andere woningeigenaren werden bevestigd in hun plannen voor het energieneutraal maken van hun woning.

Workshop in Staphorst
Huiseigenaren die ook aan de slag willen met hun woning, kunnen op 30 januari 2018 deelnemen aan een vergelijkbare workshop in Staphorst. Op de website van het energieloket www.energieloket-west-overijssel.nl onder het kopje Ďenergieneutraal verbouwení kunt u zich aanmelden en wordt begin januari de exacte locatie bekend gemaakt.

Project Energieneutraal Verbouwen
De gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en stichting Pioneering werken samen aan het project Energieneutraal Verbouwen. Ze ontwikkelen een standaardaanpak voor vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. Hierdoor wordt energieneutraal verbouwen eenvoudiger en goedkoper voor zowel woningeigenaren als bouwbedrijven.

Het project wordt financieel ondersteund door de provincie Overijssel en de VNG.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 02.01.18 | 15.00 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 0°
Meer weer...
Morgen:
10° | 0°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.14261 s