Donderdag 18.10.18 | 10.30 uur

Wat kan de gemeente Staphorst nog meer voor u betekenen?

Kom een kijkje nemen in de keuken van Staphorst

Gemeentehuis in Staphorst

Gemeentehuis in Staphorst© DKN | R.W. Jansema

Veel inwoners kennen de gemeente Staphorst enkel van het ophalen van paspoorten en rijbewijzen, van de gemeentelijke belastingen of het aanvragen van een omgevingsvergunning. Graag willen gemeenteraad en college u ontmoeten, en laten zien wie de gemeente nog meer is en wat de gemeente voor u kan betekenen.

Inwoners worden hierbij op maandagavond 27 november 2017 van harte uitgenodigd om eens in de ‘keuken’ van de gemeente Staphorst te kijken. Op een informele en ongedwongen wijze, zodat u een beter beeld krijgt van de gemeente.

In september heeft de gemeente Staphorst de deuren al eens geopend voor publiek. Ongeveer zeventig inwoners namen toen een kijkje in het gemeentehuis. Dat was een groot succes. Daarom opent de gemeente Staphorst nogmaals de deuren, op maandag 27 november. Inwoners zijn welkom vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Staphorst (Binnenweg 26) in Staphorst.

Het programma
Vanaf 19.15 uur gaan de deuren van het gemeentehuis open. De koffie en thee staat dan voor u klaar. Burgemeester Segers heet u welkom om 19.30 uur. De burgemeester geeft vervolgens een korte introductie over de gemeente.
Daarna krijgt u een rondleiding door het gemeentehuis, verzorgt door de raadsleden en wethouders. U komt daarbij langs enkele afdelingen, waar ze u vertellen wat ze daar doen.
En natuurlijk staat een drankje en hapje voor u klaar aan het eind. De avond is uiterlijk om 22.00 uur afgelopen.

Aanmelden
In verband met de voorbereidingen voor deze avond, wil de gemeente Staphorst graag weten of u komt en/of met hoeveel personen. Wilt u dit uiterlijk 22 november aanstaande laten weten via e-mailadres welkom@staphorst.nl of via (0522) 467 400.

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 15.11.17 | 07.37 UUR
Vandaag:
16° | 5°
Meer weer...
Morgen:
15° | 5°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?
1.3227 s