Maandag 18.02.19 | 12.53 uur

Eerste zangavond van het seizoen

Samenzangavond in kerkgebouw de Bron Staphorst

Op zaterdag 14 oktober hoopt de stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst (voorheen stichting Zingend naar de Zondag Staphorst) haar eerste samenzangavond van het seizoen 2017/'18 te organiseren. Publiek is welkom in Kerkgebouw De Bron (Churchilllaan 2) te Staphorst.

Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst, die sinds jaren in het winterseizoen maandelijks een zang- en samenzangavond organiseerde, heeft haar activiteiten gestopt. Een groot aantal vrijwilligers alsmede enkele trouwe bezoekers van die avonden hebben de handen ineen geslagen om deze zangavonden, als opmaat voor de zondag, voor Staphorst en omgeving te behouden. Hiervoor hebben zij de interkerkelijke stichting Zangavond naar de Zondag opgericht.

Deze stichting heeft zich tot doel gesteld om in het winterseizoen maandelijks een zang en/of samenzangavond te organiseren. Naast zangavonden met optredens van koren zullen er ook enkele samenzangavonden worden georganiseerd. Naast orgel en piano wordt ook gezocht naar andere vormen van muzikale begeleiding.

De stichting wil graag wensen die vanuit de bezoekers worden ingebracht betrekken bij de invulling van deze avonden. Het samen zingen van inspirerende en vertrouwde liederen verbindt. Met deze eerste samenzangavond (voor elk wat wils) hoopt de nieuwe stichting haar activiteiten op te starten.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Menno Akse (orgel), Sabine Kroes (bugel) en Marieke Kroes (trompet). Er is een korte overdenking die wordt gehouden door Klaas Kuiper.

Aanvang 19.00 uur (kerk open om 18.30 uur). Vrij entree, collecte na afloop.(www.zangavondstaphorst.nl)

Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 29.09.17 | 08.45 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 0°
Meer weer...
Morgen:
10° | 0°


AGENDA

POLL

  • Ik doe graag mee aan een WhatsAppgroep om verdachte situaties te delen in mijn buurt.
 Ja, en zet de wijkagent ook in de groep
 Ja, maar ik wil overlast e.d. kunnen melden
 Nee, er is genoeg controle in mijn buurt
 Nee, ik vind het niet prettig om met m'n buren op WhatsApp te zitten

MEEST GELEZEN

HALFJAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.staphorst.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Staphorst!
www.staphorst.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.24244 s