Jong en oud van harte welkom!

Christelijk Mannenkoor Staphorst geeft tweetal kerstconcerten

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst, onder leiding van Peter Bos, geeft in de adventsweken een tweetal kerstconcerten in de regio. Zaterdag 17 december is er een concert in ‘De Levensbron’ in Rouveen en vrijdag 23 december zingen de mannen in ‘De Voorhof’ te Nieuwleusen. Naast koor- en samenzang staan er muzikale intermezzo’s op het programma.


Het mannenkoor start zijn traditionele kerstconcerten in de nabije regio op zaterdag 17 december in de gereformeerde kerk ‘De Levensbron’ in Rouveen. Muzikale medewerking wordt verleend door Wim Magré (orgel) en zoon Wilbert (vleugel). Leon Koppelman zal zich op de panfluit en de harp laten horen. De aanvang is om 19.30 uur.

Op vrijdag 23 december geeft het mannenkoor een concert in de gereformeerde kerk ‘De Voorhof’ in Nieuwleusen. Daar wordt het koor begeleid door Jorrit Woudt (orgel) en Ronald IJmker (piano). Deze avond verleent ook de fluitiste Erica Vogel haar medewerking. Dit concert begint om 20.00 uur.

Voor beide concerten geldt dat de kerkdeuren een half uur voor het begin van het concert open gaan. Vanaf een kwartier voor de aanvang begint de samenzang van bekende kerstliederen. De entree bedraagt € 6,00. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,50.


Door: De Diek | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 12.12.16 | 09.11 UUR


advertentie